Pilates

Maandag, van 20:00 tot 21:00.Dinsdag, van 20:00 tot 21:00.Woensdag, van 09:00 tot 10:00.Maandag, van 19:00 tot 20:00.

maandag met Ronda (nog plaats)
Dinsdag, woensdag, donderdag met Petra VOLZET

Voor wie?

Ronda: "Iedereen is welkom! Wil jij je lichaam versterken en flexibeler maken? Pilates is geschikt voor elke leeftijd. Nederlandstalig of Engelstalig, de lessen kunnen in de 2 talen doorgaan. Door de nadruk te leggen op het versterken van de diepere spieren wordt jouw lichaam strakker maar is het eveneens geschikt voor mensen met rugpijn."

Petra: Pilates is een veilige methode die door iedereen beoefend kan worden ongeacht het fysieke niveau of eerdere bewegingservaring.
Extra gewichten en weerstand worden persoonlijk aangepast. (Niet voor mensen die willen werken aan uithouding of conditie) Het is een aangename manier van bewegen vooral geschikt voor mensen die lekker in hun vel willen zitten en bezig willen zijn met hun lichaam.  

Wat?

Ronda: "Pilates ontspant en recht de wervelkolom, corrigeert onevenwichtigheden in de spieren en verbetert de lichaamshouding. Daarnaast stimuleert het de algemene stabiliteit, flexibiliteit en corrigeert het de werking van gewrichten. Gedurende 1 uur richten we ons op de 6 principes van de originele Pilates: concentratie, centrum, controle, ademhaling, precisie en vloeiende beweging en eveneens leggen we de nadruk op diepe ademhaling en gecontroleerde bewegingen."

Petra:" Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie , ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt zijn.  De oefeningen versterken je bekkenbodem, beschermen je rug in het dagelijkse leven en zorgen voor een goede houding. Pilates vermindert stress en je voelt je algemeen beter."

Wie zijn we?

Ronda: "ik heb Amerikaanse roots maar woon ondertussen al 14 jaar in België. Ongeveer 9 jaar geleden ben ik uit de zakenwereld gestapt en heb ik van mijn passie voor fitness mijn werk gemaakt. Sindsdien geef ik les in Pilates en Yoga. Pilates heeft mijn leven van van binnen uit veranderd, ik kreeg er een betere houding door en betere workout gewoontes. Pilates is een moment waarop ik voor mezelf zorg en dat wens ik jou ook van harte! Ik kijk er al naar uit met jou van start te gaan!

Petra: "Ik ben kinésitherapeute  gespecialiseerd in relaxatie, bekkenbodem en zwangerschap. Ik ben momenteel ook een opleiding bezig als Yogadocente. Mijn sleutelwoorden tijdens een les zijn AANVAARDEN / ONT-MOETEN / HET IS OK / ADEM IN EN UIT / NU IN HET MOMENT/ LICHAAM EN GEEST IN BALANS"
 

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

10 euro/les, 90 euro /10 beurtenkaart

ronda@breathingvitality.com

(de les op dinsdag, woensdag en donderdag bij Petra is VOLZET! Gelieve haar niet meer te contacteren )

Volwassenen