HIIT For Fit

Woensdag, van 19:00 tot 19:30.Zondag, van 11:00 tot 11:30.Woensdag, van 19:30 tot 20:00.Zondag, van 11:30 tot 12:00.

Alle lessen gaan door op het vliegveld van Grimbergen!
Tenzij je liever thuis sport: vraag me aub naar de opnames dan!

Wil je graag sporten op een tijdsefficiente manier en mag het dan meteen ook met een knaller zijn? Dan is HIIT echt iets voor jou! Kort maar krachtig, zo kan je het het beste omschrijven. Gewapend met veel sportkriebels en een fles water (dat we als dortlesser maar tevens ook als gewicht gebruiken) zweten we samen slechts 20 minuten lang. Ok voorafgegaan door een tiental minuten opwarming ;-) zijn we 30 minuutjes aan het bewegen.

We doen 10 oefeningen waarbij alle lichaamsdelen aan bod komen. Zijn de armen moe, dan kunnen de benen het bij de volgende oefening bijvoorbeeld even overnemen. Zo kunnen we stevig blijven doorgaan. En dat telkens op heerlijke opzwepende muziek. Meermaals wordt het als een mini-fuifje bekeken!

Elke oefening wordt slechts 20seconden uitgevoerd met telkens 10 seconden rust ertussen. Tijdens de oefening wordt je gestimuleerd om maximaal te gaan, maar elke oefening is zeer eenvoudig aan te passen, waardoor je alles kan doen op jouw niveau, jouw maximum. 

We sporten dus vaak met een hele grote variatie aan sportievelingen en sportliefhebbers.

Interesse? Laat het zeker weten

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

 

Yes, de openluchtlessen starten op 26 maart 2023! Wil je graag mee sporten? Stuur dan even een email zodat ik jouw gegevens heb!

Alle data waarop les gegeven wordt kan je terugvinden op de website!

Wil je liever thuis sporten? Dat kan ook! Voor slechts 1,99 euro kan je thuis aan de slag! Stuur me zeker een email en ik bezorg ze jou!

Volwassenen