Zumba Gold

Woensdag, van 10:30 tot 11:30.

Wat mag je verwachten van Zumba Gold?

Zumba Gold is een Zumba Fitness variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor de actieve senioren & beginnende sportersonder ons! Ook voor mensen die omwille van blessures niet meer aan intensieve sport kunnen doen is dit een goede optie. 

Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectieve work-out. Leer verschillende dans - en muziekritmes van over de hele wereld kennen op een leuke manier. We bouwen conditie op, werken aan onze coördinatie, balans & een gezonde levensstijl. Het verschil met een gewone Zumba Fitness sessie is dat de bewegingen meer worden uitgelegd, en het tempo iets trager ligt. Inspringen is op elk moment mogelijk. Doe mee en blijf fit!

Wie ben ik? 

Mijn naam is Phaedra Mourisse en ik ben sinds mijn 14 jaar gepassioneerd door Zumba. Mijn passie is mijn beroep geworden, een droom die uitkwam! Aangezien ik elke doelgroep het plezier van Zumba Fitness wil leren kennen heb ik me gespecialiseerd in extra trainingen waaronder Zumba Gold, Zumba Kids & Aqua Zumba. Tijdens mijn lessen staat plezier voorop! Zet voor één uurtje even alles opzij en geniet van de vrijheid tijdens het sporten! Hopelijk tot gauw.

Inschrijvingen verlopen via de lesgever

de eerste les is gratis

7 euro/les  of 60euro/10beurtenkaart

Senioren