Oncorevalidatie

Maandag, van 11:00 tot 12:00.

Deze les staat nog niet in de kalender en start van zodra de coronacijfers er beter uitzien. Voorlopig kan u wel al voor kiné (1 op 1) bij ons terecht om uw conditie geleidelijk aan op te trainen (met voorschrift). Dank voor uw begrip.

Voor wie?

Voor al wie een kankerbehandeling achter de rug heeft. In samenspraak met de behandelende arts kan dit ook indien u nog in behandeling bent.

Wat?

Dat bepalen we samen. Ik zal je stimuleren, leuke oefeningen aanbieden aangepast aan jouw niveau. Stap voor stap zal je weer plezier beleven aan bewegen, zal sport jouw ultieme moment zijn om je gedachten te verzetten en krikken we jouw fysieke fitheid weer op!  We maken de les uitdagend, maar zeker niet te moeilijk. 

Wie ben ik?

Ik ben Annelies De Groef en ben al sinds 2006 kinésitherapeute. Sinds 2008 heb ik mijn eigen (groeps)praktijk. Ik mocht al meerdere mensen begeleiden na hun oncorevalidatie. Ik vind het heel interessant om met hen samen een doel voorop te stellen, te werken rond hindernissen en samen naar de toekomst te kijken. Tegelijkertijd leer ik ook heel veel van hen. 

DE LESSEN STARTEN VAN ZODRA WE EEN KLEIN GROEPJE HEBBEN: inschrijven maar!

Je kan jouw les boeken via onze kalender.

Je moet hiervoor wel eerst even inloggen of een account aanmaken.

Volwassenen
Senioren