Knieversterking

Maandag, van 10:00 tot 11:00.

Deze les staat nog niet in de kalender en start van zodra de coronacijfers er beter uitzien. Voorlopig kan u wel al voor kiné (1 op 1) bij ons terecht om uw knie goed op te trainen (met voorschrift). Dank voor uw begrip.

Wil je jouw knieën wat extra trainen voor het starten van jouw volleybalseizoen, ter voorbereiding van jouw skiverlof of extra kracht geven voor de beklimming van de  Mont Ventoux,...? Ben je net gerevalideerd na een operatie of blessure maar wil je de krachttraining blijven verderzetten? Wil je wat extra aandacht voor je knieën omdat je niet meer wil hervallen? Welkom!

Misschien heb je al jaren last en denk je dat je maar moet verder leven met die pijnlijke knieën van jou? Maar wist je dat jouw bovenbeenspieren als het ware de schokdempers zijn voor jouw knieën? Ze werken als een veer. Hoe sterker deze veer, hoe meer schokken ze gaan opvangen en hoe minder de knie zelf belast wordt. Bij "slechte" of zwakke knieën heb je er dus zeker alle baat bij om deze bovenbeenspieren volop sterk te maken!

De oefeningen zijn in kleine groepen (max 8 personen) en gebeuren in circuitvorm. 

Alle oefeningen worden eerst samen overlopen en persoonlijke variaties worden besproken. 

Continue aanpassingen en begeleiding gedurende de hele les.

OPGELET: Deze lessen zijn NIET op voorschrift! Na een operatie of een acuut letsel dient u eerst KINE te volgen.

 

DE LESSEN STARTEN VAN ZODRA WE EEN KLEIN GROEPJE HEBBEN: inschrijven maar!

Je kan jouw les boeken via onze kalender.

Je moet hiervoor wel eerst even inloggen of een account aanmaken.

Volwassenen