Fitmom

Vrijdag, van 10:00 tot 11:00.

Voorlopig gaan deze lessen niet door (corona) maar kan je wel nog steeds bij ons terecht voor postnatale kiné (1 op 1). Met voorschrift krijg je deze lessen volledig terugbetaald (mutualiteit+hospit.verzekering)

Voor wie?

Jonge mama’s, nieuwe mama’s, mama’s met rondhuppelende kindjes… kortom voor mama’s die gezond en energiek door het leven willen gaan.

Wat?

Jouw post-natale kinésessies zijn achter de rug? Je wilt graag verder werken naar een sterk en fit lichaam? Train samen met ons in beperkte groep en onder persoonlijke begeleiding. Zowel cardio, core, kracht als flexibiliteit en stabiliteit komen aan bod waarbij de aandacht voor de bekkenbodemspieren nooit ver weg is.

Wie ben ik?

Ik ben Gaëlle, reeds 12 jaar kinesitherapeute, waarvan 8 jaar in onze groepspraktijk. Sinds ik zelf mama ben van Olivia en Clara, besef ik wat een uitdaging het is om te midden van alle drukte ook even tijd te nemen voor jezelf. 

Uit ervaring weet ik maar al te goed dat een uurtje sporten wonderen kan doen… Je emmertje geduld geraakt weer gevuld, je bent even verlost van ‘mama, mamaaa, maaa-maaaa!’, maar je voelt je vooral goed in je vel en dat straal je ook uit!

DE LESSEN STARTEN VAN ZODRA WE EEN KLEIN GROEPJE HEBBEN: inschrijven maar!

Je kan jouw les boeken via onze kalender.

Je moet hiervoor wel eerst even inloggen of een account aanmaken.

Volwassenen